Om oss

Fra enkel app til smart kommunikasjonsløsning

Historien om Internia begynte med en enkel idé om å lage en kontaktlisteapp for energibransjen. Nå forbedrer vi intern kommunikasjon for bedrifter i alle størrelser.
Vi er stolte av å tilby løsninger som styrker intern kommunikasjon og forbedrer arbeidsmiljøet hos norske bedrifter, og vi har bare så vidt kommet i gang.

Vår historie

Fra enkel app til omfattende kommunikasjonsløsning

Historien om Internia begynte med en enkel idé om å lage en kontaktlisteapp for energibransjen. Nå forbedrer vi intern kommunikasjon for bedrifter i alle størrelser.

Det startet med kontaktlisteappen og levering av SMS-tjenester til avfallsselskaper. Vi så ganske fort behovet for bedre verktøy, og utviklet derfor en ressursplanlegger, et CRM-system, timeføring og andre små løsninger.

Etter hvert samlet vi alle funksjonene til det som i dag er Internia – en omfattende kommunikasjonsløsning som inkluderer SMS-tjenester, spørreundersøkelser med automatisk purring til mottakere, avviksmelding, timeføring og mye mer.

Mellom 2016 og 2023 gjennomgikk Internia en betydelig transformasjon. Vi gikk fra å ha én aksjonær til å ha syv, noe som gjenspeiler vår vekst og suksess. Nå hjelper vi HR-avdelinger med å gjennomføre bruker-, markeds-, kunde- og medarbeiderundersøkelser.

Vår reise har vært preget av kontinuerlig utvikling og tilpasning for å møte kundenes behov, noe vi ikke gir oss med. Vi er stolte av å tilby løsninger som styrker intern kommunikasjon og forbedrer arbeidsmiljøet hos norske bedrifter, og vi har bare så vidt kommet i gang.

LES VÅR GRATIS E-BOK:
Slik lager du gode medarbeiderundersøkelser

Optimal bedriftskommunikasjon

Fordelene med å velge Internia

  • Effektiv kommunikasjon: Vår plattform sikrer rask og klar kommunikasjon mellom ansatte og ledelse.
  • Forbedret arbeidsmiljø: Bedre kommunikasjon og enklere prosesser bidrar til et sunnere arbeidsmiljø.
  • Skreddersydde løsninger: Våre løsninger tilpasses dine spesifikke behov og integreres sømløst med dine eksisterende systemer.
  • Automatisering: Automatisk purring og effektiv oppgavebehandling reduserer administrativt arbeid.

Last ned gratis E-bok

Slik utføres gode medarbeiderundersøkelser

Medarbeiderundersøkelser er et kraftig verktøy for å forbedre arbeidsmiljøet i enhver virksomhet. Les vår komplette guide til utforming og gjennomføring av medarbeiderundersøkelser.

Hvem er vi

Ildsjelene i Internia

Simon

Simon er vår taktikkmester og gründer. Med en dyp teknisk forståelse og bred ledererfaring, er han hjernen bak Internias innovative løsninger. Hans strategiske tenkning og kreative ideer driver selskapet fremover og sikrer at vi alltid ligger i forkant av utviklingen.

Odd

Odd er vår ekspert på prosjektledelse og finansiering. Med et skarpt blikk for strategi og business, sørger han for at Internia er strukturert og effektivt. Hans forretningsorienterte tilnærming og evne til å tenke langsiktig har vært uvurderlig for vår vekst og suksess.

Tomas

Tomas er teknologieksperten. Han er ansvarlig for å velge riktig teknologi for Internia og har vært den drivende kraften bak utviklingen av vår nye plattform. Hans kompetanse og evne til å navigere gjennom komplekse teknologiske utviklinger er en av våre største styrker.

Patrick

Patrick er vår spesialist på programmering og teknologi. Han har en fantastisk evne til raskt å se designløsninger som møter kundens behov. Hans innsikt og teknologiske ferdigheter har bidratt betydelig til Internias utvikling.

TA KONTAKT FOR Å STYRKE DIN KOMMUNIKASJON:

Vår visjon

Vi har mål om å være landets ledende leverandør av kommunikasjonsløsninger som bygger broer mellom HR og ansatte. Vi ser for oss en fremtid der kommunikasjon på arbeidsplassen er sømløs, effektiv og underbygger et positivt og produktivt arbeidsmiljø.

Vår misjon

Vår misjon er å utvikle og tilby innovative løsninger som forenkler kommunikasjonen på arbeidsplassen, forbedrer tilbakemeldingskulturen og støtter HR-avdelinger og ledere i deres arbeid med å skape en bedre hverdag for ansatte og ledere.

Våre ambisjoner

En kommunikasjonsløsning for fremtiden

Vi i Internia ønsker å hjelpe våre kunder med å oppnå bedre digital forståelse og støtte HR og ledere med smart og effektiv kommunikasjon. Vårt mål er å skape produkter som folk elsker å bruke, noe vi ser at kundene våre virkelig responderer på.

Vi har klare ambisjoner om å bli en ledende aktør i å hjelpe ledere og HR-avdelinger med å knytte tettere bånd med sine ansatte. Ved å fokusere på teknologisk utvikling og innovative løsninger, sikrer vi at våre verktøy er moderne, effektive og brukervennlige.

Vårt engasjement i kontinuerlig forbedring og ny teknologi tillater oss å forenkle kommunikasjonen og dermed skape en enklere og mer forutsigbar hverdag for både ledere og ansatte slik at de sammen kan nå sine mål på en mer harmonisk måte.

KONTAKT OSS FOR EN DEMONSTRASJON